Torsdag om 6 dager åpner jeg Separatutstilling på Galleri DC-9 på Fornebu.
Jeg har kjørt over fjellet fra Bergen med fulllastet bil av malerier.
I et par av disse er motivet inspirert av den flotte norske cellisten Sandra Lied Haga. Under Kammermusikk festivalen i Risør, i sommer, inspirerte hun meg både med sitt kunstneriske talent på cello og sin vakre fremtoning, der hun satt i sin lyseblå kjole.
Og – det fantastiske er at hun kommer og spiller for oss under åpningen!
Velkommen til flott åpning og vær presis så får du med deg Sandras vakre spill.

Welcome to my art exhibition at Gallery DC-9 at Fornebu outside Oslo.
I have been driving over the mountains from Bergen, with my car full of canvas, and the motive in some of theese the famous young cellist Sandra Lied Haga has been my inspiration. And she will play for us under the opening of my exhibition.
Be there at six o’clock on Thursday the 8 of september and you will not miss her playing!